For Sale   >   Albania Flag  Albania   >  Tirane  >  Tirana
  • ALL251,910,788
  • (EUR 2,000,000)
  • CONTACT
    CONTACT
  • Business
  • For Sale 
  • Tirana
  • albania Flag Albania
Perberja e restorant DAJANIT
Bodrumi 570m2 nga ku;350m2jane parking i mbyllur,220m2 jane kantine vere
Kat1;350m2salle restoranti,120m2 guzhine, 100m2 dhome VIP.
Kati2:350m2 Verande e hapur dhe 220m2 ku bejne pjese 5 dhoma hoteli me ballkone dhe banjo brenda
Kati3; 220m2 5 dhoma hoteli.
Kati4; 222m2 3 dhoma hoteli plus nje suite per familjare me nje tarrace ne pjesen e siperme
CONTACT
CONTACT
regional map tirana
Recommended