For Rent   >   Macedonia Flag  Macedonia   >  Ohrid
  • €40
  • CONTACT
    CONTACT
  • Apartment / Flat
  • Rent
  • Ohrid
  • macedonia Flag Macedonia
Туристички стан во печат дел на Охрид - 45m . Станот е нов и се состои од : коридор , дневна соба со кујна , бања и спалната соба . Клима канцеларија , безжичен интернет , кабловска телевизија , ДВД , аудио систем . Цена од 30-50 евра по концерт . Капацитет 4 лица . За семејства со деца , исто така , може да се користи понатаму да тераса . Апартманот се наоѓа во центарот на стариот дел на градот ( Dolnji харем ) директно на црквата и д и - на: 046252400Mobitel : 38970392918E - пошта
Туристички стан во печат дел на Охрид - 45m . Станот е нов и се сос...
View more
CONTACT
CONTACT
Recommended