For Sale   >   Albania Flag  Albania   >  Vlore
Pic:1 of 7
Pic:2 of 7
Pic:3 of 7
Pic:4 of 7
See all 7 Pic:5 of 7
Pic:6 of 7
Pic:7 of 7
  • ALL55,827
  • (EUR 450)
  • CONTACT
    CONTACT
  • 2 bedrooms
  • Apartment / Flat  2 bedrooms
  • For Sale 
  • Vlore
  • albania Flag Albania
SHITEN APARTAMENTE DHE DYQANE NE NJE KOMPLEKS BANIMI DHE SHRERBIMI 7+8 KAT NE QYTETIN BREGDETAR TE VLORES.

GARSIONIER : 23 m2
APARTAMENT 1 + 1 : 51 m2 , 53 m2 , 60 m2 , 76 m2
APARTAMENT 2 + 1 : 92 m2 , 97 m2 , 108 m2
DYQANE

CONTACT
CONTACT
regional map vlorewide map vlore
Recommended